Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.57
3 stars: Normal
28 pareri

Instalatie egalizator pentru tricouri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Puteti avea cel mai cool tricou dintotdeauna cu ajutorul acestui egalizator minunat.

Acesta are un display luminiscent ce se activeaza in mediu muzical si poate fi adaugat pe tricoul preferat, orice obiect vestimentar sau in camera, discoteci sau baruri.

Egalizatorul pentru tricou este un produs exceptional, care va scoate din anonimat si va face sa captati intreaga atentie a celor din jur.

Se adauga usor pe tricou, puteti sa cumparati din magazine banda cu arici pe care o puteti lipi pe instalatia egalizator si o puteti coase pe tricoul dorit. Instalatia egalizator functioneaza cu 4 baterii R3 (AAA) 1.5V.

Instalatia cu egalizator are un sistem ce poate fi tinut in buzunar cu buton de pornire/oprire si un potentiometru cu ajutorul caruia se regleaza sensibilitatea microfonului in functie de intensitatea sunetului.

Disponibil in mai multe modele.

Daca iti plac jocurile de lumini, daca vrei sa faci senzatie in club, daca iti place sa fii in centrul atentiei, atunci acest produs este ideal pentru tine!

Pachetul contine: 1 instalatie egalizator cu sistem de reglaj. Tricourile din imagini nu sunt incluse in pret. Benzile cu arici pentru fixare le puteti procura de la orice magazin de confectii sau marochinarie si nu sint incluse.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Modelele va sunt prezentate de un reprezentant al firmei noastre, atunci cand va suna pentru confirmarea comenzii.

DIMENSIUNI: 21 x 14 cm.

PREZENTARE VIDEO:
Trimite mesaj
Din Gura in Gura