Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.70
3 stars: Normal
40 pareri

Suport cu magneti pentru corectarea coloanei Dr Levine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dr Levine's Power Magnetic Posture Sport este un suport magnetic si elastic lombar care ajuta la corectarea pozitiei pentru spate, ferm, dar si confortabil pentru spate.

Suportul pentru spate de la Dr. Levine corecteaza postura spatelui prin tragerea umerilor inapoi, indreptarea gatului si capului si alinierera coloanei vertebrale.

Ajustati bretele pentru a va simti cat mai confortabil. Este atat de subtire incat este invizibil pe sub haine. Contine 12 magneti pentru a ajuta la calmarea durerii in zona coloanei vertebrale si in cea lombara.

Cu suportul pentru spate Dr Levine s-a constatat o ameliorare importanta a durerilor de spate. Benzile magnetice Dr Levine Posture Sport ofera o atenuare a disconfortului si a durerilor cauzate de diferite boli, de inmuierea cartilajelor, de artrita sau inflamatii ale articulatiilor coloanei in zona spatelui. Suportul pentru spate Dr Levine, prin efectul local al magnetilor, stimuleaza punctele biologic active si astfel imbunatateste circulatia sangelui, reduce durerea si tumefierea. Tocmai de aceea banda este atat de eficienta in reducerea durerii si redobandirea mobilitatii.

Caracteristici:

12 magneti pozitionati astfel:
- 6 de-a lungul coloanei vertebrale;
- 6 in zona lombara.
- 2 tije cu insertie metalica.

Marime universala, se poate regla avand prindere cu scai.

Atentie!

Magnetii nu se recomanda persoanelor purtatoare de pacemaker, defibrilator automat, pompa de insulina, tije metalice, alte dispozitive de inducere a medicamentelor sau pe timpul sarcinii. A nu se folosi pe rana deschisa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura