Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.57
3 stars: Normal
28 pareri

Tocator de usturoi - Garlic Pro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Uneori, tocatul usturoiului poate fi destul de dificil. Acum usturoiul poate fi tocat rapid cu Garlic Pro, un tocator de usturoi manual. Tot ce trebuie sa faceti este sa il curatati de coaja cu ajutorul elementului de cauciuc atasat, sa il puneti in Garlic Pro si apoi sa invartiti.

Utilizati Garlic Pro ca sa tocati ardei, ceapa esalota, nuci si chiar dulciuri pentru garnituri sau inghetata. Acum puteti toca aproape orice cu

Garlic Pro!

Are 20 de lame din otel inoxidabil.

Poate fi, de asemenea, utilizat pentru plante aromatice, ardei iute, nuci ?i alte ingrediente alimentare.

Poate fi spalat de mana sau in masina de spalat vase

Pentru cei cu articulatii slabe sau care sufera de artrita, Garlic Pro este mult mai usor de folosit decat o presa de usturoi conventionala.

Diametrul: 8.5 cm.

Proprietatile nutritive ale usturoiului sunt marcate in special de prezen?a unor importante cantitati de vitamine, mai ales A, B1, B2, C si a unor substan?e minerale utile printre care: fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu, siliciu. Usturoiul nu trebuie sa lipseasca din alimentati oricarei persoane sanatoase.

Usturoiul este un vermifid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid, rezolutiv, expectorant, febrifug, tonic muscular, hipotensor (scaderea tensiunii arteriale), antireumatismal, antiasmatic, detoxifiant, sudorific, are efect antihelmintic si anticarcinogenetic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura