Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.62
3 stars: Normal
29 pareri

Dispozitiv pentru protectia sutienului Bra Saver

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Bra Saver este cel mai nou model din categoria sa si reprezinta modalitatea inteligenta de a proteja sutienul dumneavoastra. Pastreaza sutienele in siguranta in masina de spalat pentru a le mentine curate, stralucitoare si in forma lor initiala.

Indiferent de banii pe care ii cheltuiti pentru un sutien, cu siguranta ca nu veti dori ca acesta sa fie distrus la masina de spalat. Sutienele se pot prinde in tambur sau se poate deforma din cauza greutatii hainelor din masina de spalat. Spalarea manuala va lasa un sutien curat, dar va ia mai mult timp. Deci, cum puteti pastra sutienele curate si frumoase, fara sa le spalati manual, unul cate unul?

Bra Saver este solutia perfecta pentru spalarea sutienelor. Dantela nu se va mai rupe, sarmele nu se vor mai indoi, bretele nu se vor mai incurca si pernitele nu se vor mai deforma.

Bra Saver este un dispozitiv unic patentat, care va va proteja sutienele in timp ce acestea sunt curatate in masina de spalat. Confectionate din plastic neted, Bubble Bra, in forma de ou, cele doua suporturi protejeaza cupele sutienului si impiedica deteriorarea acestuia in masina de spalat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura