Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.62
3 stars: Normal
29 pareri

Modulator FM, MP3 Player cu bluetooth si telecomanda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Modulator FM, MP3 Player cu bluetooth si telecomanda va da posibilitatea de a asculta muzica in masina, fara a fi nevoit sa investiti sume importante intr-un player auto. Utilizeaza frecventa radio FM pentru a transmite catre radioul masinii MP3-urile stocate pe un echipament cu interfata USB, sau de la un player extern.

Se alimenteaza de la priza auto (bricheta) de 12 V.

Modulator FM, MP3 Player cu bluetooth si telecomanda, dispune de Handsfree, incarcare dubla, display si functie de Safety Hammer.

Acest Modulator FM 8 in 1 este ideal pentru autoturismul dumneavoastra, fiind utilizat ca si dispozitiv de redare audio, incarcator pentru telefon, tableta etc, sau dispozitiv pentru spargerea geamului in caz de accident.

Modulator FM Wireless 8 in 1, dispune de functie dubla USB.

Il puteti folosi pentru apeluri telefonice sau asculatarea melodiilor preferate, acesta va ofera posibilitatea de a va conecta telefonul prin Bluetooth la sistemul audio al masinii fara a fi nevoie sa folositi vreun fir.

Utilizarea acestuia este foarte simpla, astfel alimentarea se face prin priza de la bricheta masinii, conectarea la sistemul audio se realizeaza fara fir prin emitatorul FM incorporat, iar conectarea cu telefonul mobil este asigurata prin intermediul conexiunii bluetooth.

Specificatii:

-Transmitator FM

-Handsfree

-Bluetooth

-Afisaj digital

-USB pentru incarcare dubla

-siguranta

-24v

Caracteristici:

Distan?a de transmisie de 8-10 metri

Timp normal standby: aproximativ 1000 ora, 15 de zile

Incarcator de masina: 12 ? 24 V de intrare, iesire 5V

Continutul pachetului:

1 x Modulator FM Wireless

1 x Cablu jack

1 x Telecomanda

Model: 590.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura