Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.70
3 stars: Normal
40 pareri

Ghiveci plantat rosii Topsy Turvy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cumparati noul Topsy Turvy - ghiveciul in care plantati rosii de-a indoaselea! In loc sa plantati rosii in ghivece obisnuite sau direct in pamant, pur si simplu agatati-le undeva si eliminati efortul depus pentru distrugerea buruienilor din jur, a insectelor daunatoare si a aplecatului pentru a le uda si culege.

Topsy Turvy va permite sa stati in pozitie dreapta si sa plantati 2 rasaduri de rosii intr-un ghiveci neconventional, pe care il puteti agata pe balcon, pe terasa sau chiar intr-un copac. Este unic pentru ca udati si fertilizati planta printr-un orificiu aflat in partea de sus, iar planta incepe sa creasca si sa se rasuceasca in sus in cautarea razelor soarelui. Singura munca pe care trebuie sa o faceti este sa agatati ghiveciul de un carlig rezistent, sa adaugati pamantul, fertilizantul, apa si sa plantati rosiile.

Pentru ca Topsy Turvy atarna invers, gravitatea atrage apa si nutrientii direct catre radacina si apoi catre fruct.

Este cea mai usoara metoda de a creste rosii si veti culege destul de multe, poate chiar si cu o luna mai devreme.

Pretul unui astfel de ghiveci nu este deloc mare, asa ca cumparati-va cateva si agatati-le in curtea dumneavoastra. Puteti planta chiar si flori, ierburi, castraveti, ardei si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura