Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.70
3 stars: Normal
40 pareri

Epilator 2 in 1 Surker RF-501

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Epilator si aparat de ras Surker 2 in 1, reincarcabil, model RF-501 a fost proiectat pentru indepartarea parului din orice zona, usor si fara probleme.

Epilatorul Surker 2 in 1 este ultra modern si compact. Acesta indeparteaza parul de la radacina pentru o piele neteda. Epilatorul are 2 viteze si un cap adaptabil pentru a epila parul, precum si un cap de ras, permitand doua operatiuni in acelasi aparat. Capul de tuns este acoperit cu folie elastica si are 2 lame incorporate.

Pachetul contine si un mini aparat de tuns, ideal pentru zona intima sau pentru subsuoara. Mini aparatul de ras Surker indeparteaza parul nedorit lasand locul matasos, fara durere. Tunde parul usor si fara durere, nu irita, si este usor si mic, lasand locul matasos si moale. Foloseste o baterie tip AAA (este inclusa).

Folositi aparatul pentru a elimina rapid si usor parul nedorit de pe picioare si brate, indepartand parul de la radacina, cu o eficienta de pana la 4 saptamani.

Reincarcati epilatorul Surker timp de 6-8 ore si il puteti folosi apoi fara fi pentru 40 de minute. Surker are doua capete, unul pentru depilare si altul pentru ras.

Surker, epilator si aparat de tuns are un motor puternic cu doua trepte de viteza, indepartand si cele mai scurte fire de par si lasand pielea neteda si catifelata.

Pachetul contine:

Surker - epilator multifunctional;

Mini aparat de tuns;

1 cap pentru depilare;

1 cap pentru tuns;

1 pernita cu suprafata textila pentru indepartarea firelor;

Adaptor 220V;

1 perie de curatare

Termen de garantie 12 luni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura