Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.57
3 stars: Normal
28 pareri

Dozator de sapun cu senzor Victronic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Caracteristici ala dozatorului de sapun cu senzor Victronic:

Usor de utilizat.

Utilizeaza cea mai recenta tehnologie de senzor de miscare.

Dispenseaza cantitatea perfecta de fiecare data.

Functioneaza cu orice sapun lichid, lotiuni sau sampoane.

Nu trebuie sa atingeti nimic.

Sapunul Magic este usor de utilizat, fiind un dozator de sapun pentru care nu trebuie sa folositi mainile. Acesta utilizeaza cea mai recenta tehnologie de senzor de miscare care va doza sapun in cantitatea perfecta de fiecare data.

La acest dozator de sapun nu trebuie sa apasati pompa. Este suficient sa puneti mana in dreptul dozatorului. Acesta se opreste automat dupa 2 secunde de la activare si previne astfel functionarea continua a dozatorului atunci cand un obiect este plasat sub senzor in mod accidental.

In modul "CHIME" veti auzi un sunet in momentul in care un obiect trece prin dreptul senzorului sau atunci cand dozatorul a terminat de pompat cantitatea de sapun.

Victronic - dozator electric de sapun are un rezervor de capacitate mare: 400 ml. Rezervorul se va ilumina in momentul activarii.

Consumul sau electric este redus, avand un timp de functionare de aproximativ 4 luni cu 4 baterii tip AAA. Poate fi folosit atat pentru sapun lichid sau detergent de vase, sampon, crema lichida, gel dezinfectant cat si pentru dozajul oricarui alt lichid.

Dimensiuni: 12x8x19cm

Cod produs: VC-1419

Cum functioneaza dozatorul de sapun cu senzor "Victronic":
Trimite mesaj
Din Gura in Gura