Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.70
3 stars: Normal
40 pareri

Plasa anti-insecte, Magic Mesh Sunflower

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Daca doriti sa lasati miresmele naturii sa va inunde locuintele, fara a fi deranjati de insectele care ar intra pe usa deschisa, aveti nevoie de noul model de plasa magnetica Magic Mesh Sunflower.

Aceste perdele, cu un design atragator si practic, se deschid usor la mijloc, inchizandu-se ca prin minune in urma dumneavoastra datorita celor 18 magneti insirati de-a lungul lor.

Daca aveti mainile ocupate sau un membru al familiei uita sa inchida usa, perdelele Magic Mesh, cu imprimeu floarea soarelui au grija sa repare neatentia, cu ajutorul magnetilor lor.
Cand iesiti, perdelele se separa cu usurinta apoi se inchid imediat in urma dumneavoastra, nelasandu-le insectelor nicio sansa sa patrunda in casa.

Magic Mesh floarea soarelui pot fi folosite la usile simple, usile glisante, usile rulotei s.a.
Aceste perdele va vor permite sa va bucurati de aerul proaspat si sanatos de afara, fara sa mai fiti deranjati de insecte.

De asemenea, perdelele se inchid si dupa animalele de companie care se plimba din casa in gradina si invers.
Perdelele magice Magic Mesh Sunflower sunt usor de montat, cu ajutorul padurilor cu scai sau piunezelor din pachet, fara sa mai aveti nevoie de cuie sau suruburi.

Odata cu venirea frigului, puteti sa dezinstalati, sa curatati si sa depozitati cu usurinta Magic Mesh Sunflowerpentru a le utiliza cu placere si anul urmator.
Culoare: gri, cu flori de floarea soarelui.

Pachetul include:

- perdele duble Magic Mesh Sunflower;

- paduri cu scai si piuneze pentru fixarea perdelelor.

Dimensiuni: 210 x 100 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura