Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.70
3 stars: Normal
40 pareri

Presa de usturoi, Grunberg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Uneori, tocatul usturoiului poate fi destul de dificil, de aceea a fost inventata presa de usturoi manuala, Grunberg.

Tot ce trebuie sa faceti este sa curatati usturoiul de coaja cu ajutorul sa il adaugati in interiorul presei dupa care sa invartiti, apasand, cu partea superioara a produsului.

Utilizati presa manuala Grunberg ca sa tocati usturoi, ardei, plante aromatice, nuci si chiar dulciuri pentru garnituri sau inghetata.

Pentru cei cu articulatii slabe sau care sufera de artrita, aceasta presa este mult mai usor de folosit decat o presa de usturoi conventionala.

Dimensiuni: 9 x 6 x 6.8 cm.

Model: GR366

Proprietatile nutritive ale usturoiului sunt marcate in special de prezen?a unor importante cantitati de vitamine, mai ales A, B1, B2, C si a unor substan?e minerale utile printre care: fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu, siliciu. Usturoiul nu trebuie sa lipseasca din alimentati oricarei persoane sanatoase.

Usturoiul este un vermifid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid, rezolutiv, expectorant, febrifug, tonic muscular, hipotensor (scaderea tensiunii arteriale), antireumatismal, antiasmatic, detoxifiant, sudorific, are efect antihelmintic si anticarcinogenetic.

Producator: Grunberg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura