Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.70
3 stars: Normal
40 pareri

Cos de gunoi automat, cu senzor inteligent si USB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

108 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cosul de gunoi automat, cu senzor, cu capacitate de 14 litri, incarcare USB (cablu inclus), este un cadou de casa foarte util si interesant.

Capacul cosului se deschide automat atunci cand va apropiati la aproximativ 30 cm. de el, fara a fi necesar sa folositi mainile, datorita senzorului inteligent de detectare, fara atingere.

Prin atingerea cu piciorul a cosului de gunoi sau prin miscarea mainii sau genunchiului la o distanta de 6-30 cm, acest cos de gunoi va detecteaza prezenta si isi deschide cu precizie capacul. Igienic si confortabil.

Cosul automat de gunoi, cu senzori, prezinta numeroase avantaje pentru utilizator: design modern si ergonomic, compact, silentios, confectionat din material durabil.
Poate fi plasat in bucatarie, baie, living, dormitor, birou, acest cos gasindu-si cu usurinta utilitatea.

- senzor inteligent de detectar, fara atingere;

- baterie reincarcabila;

- 3 moduri disponibile: manual, inductie prin infrarosu si inductie prin lovire sau vibratii. Astfel, va protejati sanatatea tinandu-va departe de bacterii;

- materiale rezistente, de buna calitate: ABS&PP rezistent, fara piese ascutite, usor de curatat. Designul cosului de gunoi il face sa se inchida etans si izoleaza complet mirosurile.

- senzor cu reactie instanta;

- rezistent la apa:

- inel impermeabil incorporat care previne scurgerile si deteriorarea componentelor electronice;

- capacitate: 14 litri.

dimensiuni: 30 x 18.5 x 25 cm.

Model: CG3903.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura